Tökéletes eredmények

Én már közel tíz éve döntöttem úgy, hogy céget alapítok, és bizony elmondhatom, hogy meg sem fordult a fejemben sosem az, hogy egyszer majd egy nagyvállalati szinten is tökéletesen helyt álló céget fogok tudni építeni abból a maroknyi emberből és kevés spórolt pénzből, amit annak idején sikerült beletennem és befektetnem a vállalkozásom életébe. Persze a jövő alakítja az ember útját, és azt sem titkolom, hogy a szerencse is sokszor mellénk szegődött az úton, de ma már egy nagyvállalatok közt is jól működő cég élén állhatok, ami biztosan nem sikerült volna a családom és a kezdő munkavállalóim nélkül, akik mind egytől egyig a cégnél dolgoznak és kiemelt figyelmet kapnak.

Persze azért nekünk is meggyűlt a bajunk azzal, hogy lépést tudjunk tartani a világ alakulásával, a globalizációval és a folyamatos fejlődéssel mind technikai, mind technológiai és folyamat szinten, és ehhez szükségünk volt sokszor külső szakértő csapatok segítségére is. Így találkoztunk a Kogwheel csapatával is, akinek a munkájával és persze annak eredményével én személy szerint az első perctől fogva elégedett vagyok, hiszen nem csak az látványos, hogy a munkavállalóink szeretik a velük való közös munkát, hanem az is, hogy iszonyatosan hatékony és eredményes is az együttműködés.

A legeslegújabb segítség, amit elsősorban a vezetői szinten veszünk igénybe, hiszen ezek a kulcsfigurák nem tudnak napokat távol lenni a feladatuktól, sokszor akár egyetlen napot sem, a teamcoaching szolgáltatás, mely a vezetők és személyes véleményem alapján is iszonyatosan hatékony és nagyon sokat segít a folyamatos önfejlesztés és motiváció megtartás terén egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kogwheel csapatát és a szolgáltatásaikat.