Speciális lehetőség a különbözőségek ellen

Az ember még akkor sincs könnyű helyzetben, hogy ha a mai világban egy teljesen átlagos céget igyekszik indítani, hát még hogy ha az a vállalat egy olyan tevékenységgel van megáldva, ami különböző nyelvet beszélő és különböző kultúrából érkező emberekkel dolgozik. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy folyamatos és szakszerű gondozást kapjon a vállalati kultúra és a vállalati kommunikáció. Én persze rengeteg esetben láttam már nagyon jól induló és kezdetben jól működő céget tönkre menni, és mindenképpen igyekeztem megelőzni a probléma kialakulását.

Iszonyatosan sok időt és energiát fektettem bele abba, hogy megtaláljam azt a csapatot, aki a vállalati coaching, a kommunikációs tréning és a csapatépítő tréning terén kiemelkedő és stabil eredményeket tud felmutatni, és bár nem volt könnyű dolgom, de rátaláltam a Kogwheel csapatára, aki azóta már az eredmények terén is bizonyította, hogy nem volt rossz választás. Soha, semmilyen problémám nem volt a kezdetektől abból, hogy a különböző nézetekkel, különböző kommunikációs stílussal megáldott embereknek szót kell érteni egymással nap, mint nap, ami sokszor persze nézeteltéréseket okozhat és félreértéseket szülhet.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha ilyen téren van szüksége profi és hosszú üzleti kapcsolattal kivitelezhető segítségre, akkor csakis a Kogwheel csapatát keresse fel, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja az legalább annyira elégett lesz, mint amennyire én vagyok. Nem mellesleg az eredmények nem csak a vállalati hangulat, hanem bizony az eredmények és a számok terén is maximális szinten mutatkoznak. Én is nagyon meglepődtem, hogy mihelyt elkezdtük a közös munkát a vállalati eredmény is folyamatosan nagyobb és nagyobb ütemben kezdett felfelé kúszni, de hihetetlen nagy örömmel is töltött el egyben. Persze, ha belegondolok, hogy motivált és lelkes csapattal együtt dolgozni mindig hatékonyabb és nagyobb eredménnyel kecsegtet, akkor semmi meglepő nincs ebben, ha azonban azt mondom, hogy ez egy járulékos eredménye annak, hogy folyamatos figyelem van a vállalat dolgozóin kommunikáció és összetartás, szervezetfejlesztés terén, akkor hihetetlen megtérülő és eredményes befektetésnek is lehet neveznem ezt a fajta üzleti kapcsolatot.